De Dag van de Praktijkmanager 2018

De Dag van de Praktijkmanager is het jaarlijkse ontmoetingspunt voor praktijkmanagers uit heel Nederland. Dit jaar vindt de Dag van de Praktijkmanager plaats op 17 mei in de Mariënhof in Amersfoort. Of je nu als junior of senior werkt in een praktijk voor tandartsen, huisartsen, fysiotherapeuten of in een gezondheidscentrum: je ontmoet gegarandeerd collega’s met een vergelijkbare achtergrond waarmee je kennis en ervaringen kunt uitwisselen. En daarbij is het zeker net zo leuk om collega’s met een hele andere achtergrond te ontmoeten! Jaarlijks nemen meer dan 100 praktijkmanagers deel aan de Dag van de Praktijkmanager.

Het programma van de Dag van de Praktijkmanager bestaat uit plenaire sessies en parallelsessies. De paralellsessies zijn onderverdeeld in masterclasses, opfrissessies en mentorsessies:

Masterclasses
Deskundigen uit de eerstelijnszorg praten jou in 45 minuten bij over nieuwste ontwikkelingen in jouw vakgebied, delen hun bijzondere ervaringen of bespreken hoe jij je als praktijkmanager professioneel kunt opstellen. Next level, nét een stapje verder.  

Opfrissessies
Hoe zat het ook alweer met de WKKGZ? Hoe zorg je ervoor dat jouw praktijk online goed vindbaar is? Waar moet jij je als praktijkmanager dit jaar zeker op gaan richten? Onze sprekers zorgen er tijdens de opfrissessies voor dat je volledig up to date de zaal verlaat.

Mentorsessies
Het bewaken van de sfeer binnen het team, het overzicht bewaren in je eigen takenpakket en dan ook nog zelf gemotiveerd blijven! Alles wat jij wilt weten over jouw functie als praktijkduizendpoot vraag je aan ervaringsdeskundigen tijdens een van de mentorsessies.

Blijf op de hoogte van nieuws, trainingen en congressen, korting en meer! Meld je aan voor de nieuwsbrief van het PraktijkmanagersNetwerk